Internationaal Handel drijvend Co. van Ningbolimkong, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Dit is een zeer verantwoordelijk bedrijf, wordt elke verbinding zeer goed geschikt, en hun samenwerking is een zeer prettig proces.

—— McDonald

Ik ben zeer gelukkig om met zulk een efficiënte bedrijf samen te werken, antwoord snel, en heb een positieve oplossing aan het probleem, dat ons zeer gevoelsfrie maakt

—— IKEA

Ik ben online Chatten Nu

Ningbo limkong international trading co., LTD

1 2 3
Ningbo limkong international trading co., LTD Ningbo limkong international trading co., LTD Ningbo limkong international trading co., LTD
公司外景

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Limkong
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 100-5000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Wij zijn een fabrikant en een exporteur van diverse soorten TV-producten, keukengerei, huiswaren, giften, enz. Wij voeren producten naar meer dan 30 landen uit. Wij hebben een regelmatige zakelijke relatie met kopers overzee gevestigd. Wij zijn nu een leverancier voor TV-het winkelen kanalen, postorderbedrijven en andere promotieverdelers in Europa, Noord-Amerika, en Zuid-Azige.

Wij zijn een fabrikant en een verscheidenheid van TV-producten, keukengerei, huishoudengoederen, giften en andere exporteurs. Ons doel is hoogte - kwaliteitsproducten en de beste dienst aan klanten te verstrekken.

Wij voeren meer dan 30 landen uit. Wij hebben een stabiele zakelijke relatie met kopers overzee gevestigd. Wij zijn nu een leverancier van het winkelen, postorderbedrijven en andere promotieverdelers in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Azige. om aan de behoeften van klanten te voldoen, ontwikkelt ons bedrijf constant nieuwe producten met beter ontwerp en innovatieve verpakking. Wij bieden OEM ook de diensten aan. Als u iets wilt uitvinden, zijn wij bereid om een vriendschappelijke hand te verstrekken met u werken om uw ontwikkelingsdoelstellingen te bereiken.

 

Pre-Sales de Dienst

• Verstrek details over de productieprocedure

• Wijs ingenieurs voor installatie en het testen toe

 

De verkoopdienst

• Aangepaste oplossingsontwerpen

• Product het teruggeven en de tekening van de staalstructuur

• Succesvolle het projectvoorbeelden en bezoeken van Dicolor aan onze productie en R&D-basis

 

De naverkoopdienst

• De kwaliteitsgarantie van twee jaar met levenslang onderhoud.

• Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

• Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

Contactgegevens
Ningbo limkong international trading co., LTD

Tel.: 86-574-63982006

Fax: 86-574-56877406

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)